söndag 8 februari 2009

Melodifestival och magsjuka

Igår hade vi en riktig trevlig kväll hos Malin och Dennis. Deras barn var dock sjuklingar, har aldrig sett Theo så ynklig som han var igår. Om man inte ens vill ha chips då är det illa! Så Lucas ansvade för levande tornado biten, åt 2,5 kilo popcorn, 1,5 kilo chips, makaroner+korv, morötter, 3dl välling.. inte svälter han iaf! Han höll igång till kl 23, då åkte vi hem och sov gott till kl 10!
Nu är dock H mindre frisk, oklart än så länger om det är magsjuka eller migrän..symtomen är detsamma båda fallen. Men han är rätt ynklig han med, sover just för tillfället i badrummet. Och jag som ska jobba idag.. fick ringa mormor till hjälp, hon ska vara med Lucas ikväll. Vilken supermamma jag har!! Åker 8 mil för att hjälpa till, världens bästa mormor!
Men i fall det handlar om magsjuka har spritflaskan kommit fram (nej, jag ska inte använda det invärtes, hur finne jag än är..) Vintrarna innan har vi klarat att inte smitta varandra när man bara kör med handspirt även hemma. Lite orättvist att det alltid är H som blir sjuk :-(
Var och badade med L också, köpte simpuffar, men en billigare variant, verkade fungera, bara han skulle fatta att man kan inte simma med en öppen mun som en blåval.. då får man svälja rätt mycket vatten. Var förvånad att han ville ha sakerna på sig, men han hade väl sätt att andra barn hade såna, så han bara stoppade i händerna så snällt!
Men nu måste jag vila en stund innan jobbet!

2 kommentarer:

  1. No oliko se mahatautia tai migreeniä?

    SvaraRadera
  2. tais olla migreeniä kun ei meihin muihin ole tarttunut.. mitä sä noin myöhään hereillä kekkuloit, nukkumaan siitä :-)

    SvaraRadera