onsdag 21 april 2010

åka eller inte åka..

.. det är frågan. På måndag är det meningen att vi ska åka till England (Dorset, MonkeyWorld) med familjen och mamma + systeryster. Men det blir en spännande helg att vänta om vi kommer iväg överhuvudtaget. Jäkla vulkan. Men än så länge har vi tagit det med ro. Kommer vi inte iväg, får vi boka om till hösten. Maken kollade lite Plan B för våran familj att ta båten till Åbo och bo på Spahotell/äventyrsbad Caribien några nätter. Båtarna går trots askan.

Och som det ser ut nu, kommer vi INTE ha utekalas för sonen när han fyller år första maj. Det har vi kunnat ha varje år hittils, och det har desutom varit REJÄLT varmt. Men i år får vi satsa på ..inte vet jag, skridskoåkning eller nåt. Det snöade nämligen idag. 21 april!!!! Jäkla vulkan. (om det är vulkanens fel vet jag inte, men känns lättare att skylla på något)

Hmm.. snart är det årsbesiktning på sonen också. Måste väl läsa på serviceboken vad som ska kontrolleras den här gången. Förra årets kontroll höll på att bli underkänd när vi 2 dagar innan såg att sonen ska kunna kroppsdelar. Spelar ingen roll att han kunde 3 olika flygplansmodeller om han inte visste var hans huvud är. Så hårdträning med "huvud,axlar, knä och tår" ramsan klarade vi 2 års besiktningen med godkänd. (annars tar dom väl bort barnet från oss?)
Även tänderna ska kontrolleras för första gången.

Farfar hemkommen från Amerikat med massa presenter till sonen (morfar sitter fast i egypten sen 1 vecka tillbaka. Jäkla vulkan.) Föräldrarna fick frystorkad glass (!) från Kennedy Space Center , sonen bland annat t-shirt med texten " I need my space" och en "äkta" pilotjacka. Måste inhandla pilotsolglasögon så är han sjävaste Tom Cruise.. Coolt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar