torsdag 10 juni 2010

Coctails och annat


Så här smaskiga drinkar drack vi i lördags. Just dom där är vodkasunrise, alltså borde varit tequila sunrise,men kompisen glömde ta med tequila. Det kanske var lika bra. Vi hann smaka även cosmopolitan, champange drink stephanie, gin-drink blind date och massa mjölkdrinkar. Vi får snarast ha drinkfest 2 så vi kan fortsätta, hann inte gå genom allt under en kväll! Så roligt med tjejfest,men man måste vara lite vuxen om ämnen vi pratade om var aktiv dödshjälp och politik.. Okej,vi pratade snusk också,vad det handlade om sparar vi till drinkfest 2! Från drycker till mat. Linas matkasse var succé. Helt underbart komma hem och bara sätta igång med maten,och så roligt att laga 'nytt' mat! Maken blev alldeles till sig och ville laga maten flera gånger under veckan,det var inte illa! Så den här veckan har varit tråkveckan,väntar bara på nästa vecka med nytt kasse! Och från maten till jobb. Blev erbjuden en tjänst som samordnare på mitt jobb. Så jäkla skoj! Jag älskar organisera saker och har så mycket idér hur man kan förbättra verksamheten,ser framemot hösten.sen är det jättetrist att lämna sina arbetskompisar,för att dom är verkligen kanontjejer,man kunde inte ha det bättre. Men det känns så bra att komma vidare i sitt yrkesliv,och få använda sina kunskaper och resurser. Och tack för det här behöver inte jag ha nån panik över att börja plugga heller. Som maken sa: hellre 3 år med mer pengar än 3 år med mindre pengar. Så sant så. Dagens citat av sonen: (läser en bok med bild av jättestora pappersrullar) jag: i dom där kan elefanter torka rumpan när dom har bajsat i toan! Sonen: elefanter bajsar inte i toan heller mamma,tokigt! Jag: nehej,vart bajsar dom då? Sonen: på pottan förstås!!

5 kommentarer:

  1. Återigen, jätteskoj med nya jobbet och antagligen lite uppåt i lön? Hihi, roligt samtal mellan dig och sonen. //Annica

    SvaraRadera
  2. Tack Annica! Jätteskoj ska det bli, fast lite nervöst såklart! Jag o H håller på att kika i kalender när vi skulle kunna komma till er och ha lite kusinträff! Återkommer så fort vi kommit överens :-)

    SvaraRadera
  3. Skratt, ok vi ska kolla när i kalendern som vi kan också då, för jag ska ju iväg till Rumänien med sen... Men vore kul med familje/kusinträff snart om det gick.

    SvaraRadera
  4. När ska vi ha drinkfest 2?
    Tequilan väntar! ;)

    SvaraRadera
  5. Yenzan: så snart som möjligt! :-) //S

    SvaraRadera