måndag 25 maj 2009

bondkakor och plainspotting

Hoppas det är någon mer som ser det roliga i det här. Om en av ingredienserna är mandel så får man ta mig fan hoppas att det då innehåller i alla fall spår av mandel!
Plainspotting med pappa i skavsta. Det har tydligen blivit ett utspritt nöje bland Nypanbor. (finns visst inget annat att göra..) Det var säkert 20 personer där och kollade när kvällsflygningarna med Ryan Air (oj, reklam!) landade. Tänkte först att det skulle vara en bra chans för gubbarna som driver F11 museèt att tjäna lite extra pengar ( det hela fungerar ju med frivillighet och donationer) genom att sälja korv till folk, men sen kom jag på att dom skulle ha otroligt svårt att gå med sina rollatorer och korvvagnar i sån ojämn terräng (snittålder på flygklubben är säkert 85 år) Men vi hade med oss saft och golish (det är alltså inte en polsk efterätt utan godis på Lucas språk, och godis för Lucas är torkad frukt)
Lucas är förresten blöjfri på dagarna, och inte en endaste olycka hitttils!duktig kille! 2 år och 3 veckor! Har även slutat med sin kvälls välling, strora killen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar