måndag 21 september 2009

kräftskiva och blondinskämt

Så här snyggt såg det ut när mamma/pappa gänget skulle ha kräftskiva hos oss den 12/9, 14 vuxna och 9 barn i åldrar 2mån-2,5 år skulle få plats. Med lite ommöblering gick det; soffan ut till altanen och vips! hade vi en lounge (så fort man sätter en soffa nån annanstans än i vardagsrummet så blir det tydligen en lounge) , köksbordet och utebordet in i vardagsrummet, och då gick det! Och kul hade vi!
en del av papporna i farten att äta kräftor.. var är barnen undrar ni?

I köket, som förvandlades till barnland med korv och bröd , madrasser, leksaker , popcorn och pippi! Sonen har fattat hur man ska INTE äta om man vill charma tjejer. Det var spännande att ligga i köket dagen efter och titta på film. Nära till kylen och allt!
Dagens blondin:
Blondin 1 är på besök hos blondin 2
Blondin1: usch, jag har ingen lyse på cykel, hoppas jag inte får böter när jag ska cykla hem.
Blondin 2: men jag kan skjutsa hem er, ingen problem!
Tiden går, det blir mörkt, dags att åka hem...
Blondin1 (tänker): men kom inte jag hit för att blondin 2`s sambo har bilen så hon kunde inte komma till oss..
Blondin 2 från badrummet: Nejjjj! Jag har ju ingen biiiil!
Om detta historia är sant lämnar vi åt er att avgöra.



2 kommentarer:

  1. *ler* det har inte nåt med fb att göra detta? :) jättefint ni gjorde till kräftisen förresten! fast verkar lite jobbigt att möblera om hela bottenvåningen för en fest... men jag är ju lat av mig. //Annica

    SvaraRadera
  2. Ja, det var lite jobb, men samtidigt är det mest i förebyggande syfte, att festen ska bli lyckad, att vi vuxna kanske skulle få sitta 5 minuter och äta :-) Och det fick vi nog!

    SvaraRadera