måndag 22 mars 2010

Operation säng till sonen


Här ser ni resultat av en rymlig familjebil och envishet av 2 dårar till föräldrar som vägrar betala för hemkörning. Det ska gå. Och det gick. 80x200cm resorbotten gick in i bilen så att 2 vuxna fick plats,bakluckan gick stänga och barnstolen behövdes inte tas ur.men övrigt inredning behövdes. Väldigt praktiskt med säten som går att lyftas ut helt. Och maken fick ihop bilen efteråt också. Sen var det dags för nästa projekt: sonen ska sova i sin säng. Nattningen sköttes av maken och på 10min sov sonen. Tills man själv gick och la sig. 'mamma!mamma!' han kom inte upp från sängen,det var bekvämare att jag sprang dit istället. En gång i timmen. La mig en stund bredvid. Gick in till mig igen. 03.30 skulle jag lägga mig där en stund, vaknar 07.30 av sonen:mamma,sover du i min säng?! Ja,det var visst jag som inte kunde sova i min säng och inte tvärtom.

fredag 19 mars 2010

Saker man kommer på...


... 5 minuter innan man ska somna: shit,jag kommer att bli gammal en dag. Nån måste ta hand om mig,blir helt beroende av andra. Det skulle vara lugnt om jag skulle få komma till ett ställe som min arbetsplats,där skulle jag bli väl bemött och få värdigt slut. Men kom på att alla ställen är inte så,jag är säker att vissa ställen är fullständigt vidriga. Ville inte hamna på ett sånt ställe. Sorry sonen och blivande sonhustru,eller sonman för den delen, jag kommer att totalvägra flytta in i ett hem in i det sista,och hamnar jag dit,rymmer jag. Bara så ni vet. Hmmm..jag tar min 30 års kris på allvar. Och vet ni att min son låter som en kaffebryggare bredvid mig när han är förkyld.

torsdag 18 mars 2010

best of son

En av våra fiskar dog av sin höga ålder häromdagen och då fick sonen se det och jag förklarade att när man blir riktig gammal, dör man. Och då spolade vi ner fisken (som för övrigt hette Röding, gissa varför?)
dagen efter skulle jag till jobbet och sonen undrade vad jag gör där. Jag sa att jag tar hand om gamla tanter. Då sa sonen: Mamma, inte spola ner tanter i toaletten!!!

Pappa säger att han har ont i pannan. (dvs. i huvudet)
Sonen frågar undrande: Pappa, har du gjort popcorn igen???
(han kom alltså ihåg när dom gjorde popcorn i micro och det rann het olja på sonens panna,så han fick ont)

Sonen träffade en tiger i onämd hamburgareställe. Lite senare berättade han att tigrar äter tigerkaka!

McDonalds heter enligt sonen malcomdans. Det värsta är att man själv börjar säga likadant.

onsdag 17 mars 2010

För mycket fritid

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

lördag 6 mars 2010

Ängel som sover


Oh,får man vara så söt? En trött bussresenär,som är på väg till farmor.hos farmor passade vi på också att leka frisör och det gick så bra,nu ser han ut som en stor kille utan sin pottfrisyr. Vi har köpt Wii,och jösses vad man tränar. Det är helt beroende framkallande: bara lite till så får jag en muskelövning till! Fast samtidigt irriterande om man inte har spelat på några dagar börjar brädan skälla på en och undrar varför man inte har tränat. Sen kommer man på sig själv att skrika åt en spelkonsol att 'prova själv ha heltidsjobb och småbarn så ska du få se att det inte är så jävla lätt,brädhelvete!' ja ja,för det mesta är vi rätt sams. Och Wii feber verkar sprida sig,såg grannen att veva konstigt i vardagsrummet och kom på att han körde Wii träning också. Är det våra generationens småbarnsföräldrar,vi väntar tills barnen har somnat så tar vi fram spelet och kan vara barn igen själva,fast det behöver man inte erkänna,vi tränar ju!tar hand om våra kroppar!