torsdag 16 december 2010

galet..

Vet ni när man ibland ser saker i förbifarten som är så konstiga att man efteråt undrar om man verkligen såg rätt. (tex när man ser en rosa kanin cykla förbi på E4) Sånt hände till mig idag när jag var på väg hem från jobbet och satt i bussen. När bussen kör förbi en vägkorsning, ser jag att mitt i korsningen (till en liten väg) står en tjej med polisuniform på. Det är väl inte så konstigt , om det nu inte var så att hon såg ut som stripporna ser ut på amerikanska komedier när dom är utklädda till poliser. Kortärmad åtsittande uniformtröja , polishatt (just sån som amerikanska poliser har) och lite väl tighta byxor. Och hon var blond och snygg och bara stog där armarna i kors. När det är -5 ute och snöstorm. Låter helt normalt , eller hur? Och eftersom bussen nu åkte vidare kunde jag inte ta en titt till, om jag skulle haft egen bil så skulle jag säkert backat tillbaka.
Nu tror ni säkert att jag tagit lite väl mycket smärtstillande.. och med all rätt, men jag lovar, bara 2st Alvedon imorse!
Denna stadsdel påminner om Loka reklam ibland, snart regnar det väl limefrukter också.

Imorgon en galen helgtripp till Finland. Slutar kl 15, åker till N-köping, tar flyget till Helsinki, är framme hos min kära vän kl. 21 där förhoppningsvis väntar en varm bastu och massa god mat (han är kock, så äckligt lär det inte bli!) , sen sitta och prata till småtimmarna, sova lite, träffa min kära kära tjejkompis och mitt fadderbarn, hälsa på en sjuk gammelmoster (älskade gammelmoster..) på lasarettet och sen fira jul med pappa och släkten på lördagkväll och flyga hem på söndag och få träffa mina älskade killar igen! Och det är så härlig känsla komma till flygplatsen, sätta sig och ta ett glas vin , och bara sitta i lugn och ro. Älskar min familj över allt annat, men egentid är guldvärt ibland! Sen saknar man dom efter 5 minuter när det är alldeles för tyst och lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar