fredag 2 augusti 2013

Dont be an idiot

Imorgon är det dags för Pride Sthlm och då passar det bra med lite moralkaka från min sida. För att har nu fått höra flera gånger att hur onödig Pride veckan är och det är väl larvigt och det är ju 2013 osv. Men nu är det så gott folk att 2013 är ingen självklarhet att alla ska få leva sitt liv som dom vill. 
Och för mig är det helt obegripligt hur vissa kan lägga ner så mycket energi att bry sig vem någon annan delar sitt liv med. Jag är helt övertygad att såna människor har nog lite issues med sin egen sexualitet. För att annars bryr man sig inte. Om man då gömmer sig bakom bibelcitat eller klassiska " det är onaturligt" frasen. Jag kan nog rada upp jävla massa bibelcitat som man i så fall skall också följas. Andra mosesbok är bra källa för sånt. Eller saker som är betydligt mer onaturligt än bli kär i en annan människa. Stoppa påsar fullt med silikon under bröstmusklerna till exempel. Jättenaturligt. Men ser inga på barrikaderna för det. Då heter det att man får väl göra som man vill. 
Och som en liten tankeställare. Tänk efter lite på arbetsplatser och fikabordet när ni drar halvskojiga bögskämt. Att med största sannoklighet sitter det någon bredvid dig som kan ta illa upp, hur skämtsam ton man än har. Och en ung människa med sitt första sommarjobb kan nog få lite sned bild av arbetslivet. 
Men kort och gott. Dont be an idiot. Människor blir kär i människor, svårare än så är det inte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar