måndag 14 december 2009

ni som hatar små barn i tomtekläder titta bort NU

Söta maj-mammorna barnen, kan dom bli sötare??
Så här var det 2008
och 2007
Av dessa 3 år har vi lärt oss att barnfotografer förtjänar varenda krona dom får, har ni försökt få 7-8 barn se glada ut OCH sitta stilla samtidigt???
Från början var dom 6 barn och nu är dom ..ööhh.. 11? Men dom är världens bästa mammakompisar, och barnen trivs så bra ihop. även om det går tid emellan att man inte ses, så hittar barnen varandra direkt, dom har ju känt varandra hela sitt liv.
Lite historia bakom maj-mammorna: en mamma lägger ut ett inlägg på familjeliv.se och söker tjejer som ska få barn runt maj-2007. Vi blir ett gäng runt 6-7 tjejer som umgicks först på nätet och sen IRL. Babysarna kom och mammorna drev tiden tillsammans under mammaledigheten. Sen var det majpappornas tur att vara lediga och dom tvingades väl mer eller mindre umgås eftersom våra barn nu var vänner (hur mycket "vänner" är 8 månaders babysar?) Sen blev det gemensamma kräftskivor, grillfester och nyårsfriande och allmänna mamma-pappa-barn träffar, och även tjejkvällar utan barnen! Underbart att umgås med vänner som har samma förutsättningar. Ingen bryr sig om det hänger 3 tuttar i matbordet med tillhörande babys. Ingen bryr sig om ungen får spelet och gallskriker hela kvällen. Ingen bryr sig att man kan inte avsluta en mening eller ha sammanhängande samtal. Allting är barnsäkrat hos alla. Man skulle kunna inte ha det bättre. Hoppas vi fortsätter med att träffas även i framtiden, när alla nu jobbar och har sig. Tur att vissa av er bestämmer skafa flera barn så jag får daglediga vänner att umgås med! Tack! Maj-mammorna, ni är bäst!


1 kommentar:

  1. Du kan inte skriva sånt här när jag är så blödig nu för tiden :) lät lika bra som det är!! Ni är bäst :)

    SvaraRadera