söndag 12 september 2010

Tunisien och drinkfest

i går kväll hade vi drinkfest nr 2, när vi inte i juni hann dricka genom alla goda drinkar. 5-6 drinkar blev det igår, alla riktigt goda!! Mår oförskämd bra idag, tanken på att sprit man hällde i sig igår, måste vara all socker och c-vitamin från juicerna som gjorde att man inte är lika bakis, superskönt! Sen har man ju världens bästa kille, som har tagit hand om sonen idag så jag har fått sova till kl 14, det gör mycket när man får sova ut!

Tunisien var också alldeles undebart, så här ser det ut på stranden när man kommer dit kl 8 som småbarnsföräldrer. Kl 10 är det fullt. Helt fantastisk semester,man vilade verkligen när det inte fanns något annat att göra än bada och sola och äta. Jag lämnade hotellet en gång under hela veckan, bara för att det regnade och då måste man ju passa på och shoppa lite. Jag klarar inte av deras försäljningskultur med prutning och dra-och slita i till affärer, så köpte lite saker på fixed price butiker istället. Lite dyrare,men då fick jag shoppa i lugn och ro.
Dagarna var rätt lika : Vakna, frukost, stranden, lunch på stranden, sova middag, äta mellis, till poolen, gör sig ordning till middag, minidisco med sonen och sen somnade han, vi satt ofta på balkongen en stund på kvällen och myste. Riktigt riktigt härligt!
Sonen var som vanligt jätteduktig både på flyget och på resan, och såklart det finns inte så mycket att sura om, när han får göra precis det han vill hela tiden. Bada och äta glass. Jag tror att han var i vattnet mera än på land under hela semester. Riktig badkille. Han lärde sig hoppa själv från kanten, badade i stora poolen hela tiden, barnpoolen var inget för honom tydligen. Han lärde sig även flyta,han la sig på rygg i vattnet och bara flöt runt, såg så skönt ut!
Mycket god mat, vågen visar nu när man har kommit hem att man kan tydligen inte äta 3-4 bakelser efter varje måltid utan att det syns på kilorna.. konstigt!
Nu ska man slita på jobbet 3 veckor innan det är dags att åka till Malta!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar